返回網站

TEKPLAN PÅ TOMTEJAKT 

 Tekst: Anne Lise Skjaker 

Etter 5års drift er TEKplan blitt en betydelig gruppe selskaper innen bygg, anlegg og eiendom. Bak firmaet står brødrene Hallvar og Magnus Dehli, og de har pr. i dag 10 ansatte, fordelt på de i alt sju selskapene i systemet. I vinter inngikk de en franchiseavtale med Norgeshus, ett av landets største boligleverandører. TEKplan ble med det forhandler av nevnte hus i Gran, Lunner, Jevnaker og Ringerike, men mottar også mange oppdrag fra Nittedal og Nannestad. Det som etterspørres er nøkkelferdige hus og hytter. 

broken image

Her fra et hytteprosjekt på Lygna der TEKplan utfører graving-, betong- og rørarbeider

- Skal man bygge, må man ha tomter, og derfor er TEKplan Bygg interessert i å komme i kontakt med flere personer og firmaer som har tilgjengelige areal i vårt nedslagsfelt, som de enten vil selge eller utvikle, sier daglig leder Magnus Dehli.

– Vi har allerede kjøpt noen tomter i ulike kommuner og er i sluttforhandlinger om flere tomtefelt. Det er også interessant å samarbeide med utviklere av bolig- eller hyttefelt gjennom tidligfase, reguleringsfase, prosjektering og bygging, sier han.  

Det har vært en økende ordremengde for alle de sju utførende firmaer i TEKplan, og de
trenger derfor flere folk.

- Fagskoleingeniører og fagarbeidere innen tømrer- og betongfaget, samt maskinførere og rørleggere ønskes velkommen, opplyser Dehli. 

- Vi er også på leit etter noen som har erfaring innen boligbygging og ønsker jobb som arbeidende prosjektleder. Vedkommende må like å følge prosjektene fra A til Å. Dette dreier seg ikke bare om å bygge boliger, men også trygge arbeidsplasser, sier Magnus Dehli i TEKplan.