Return to site

TEKPLAN PÅ TOMTEJAKT 

 Tekst: Anne Lise Skjaker 

Etter 5års drift er TEKplan blitt en betydelig gruppe selskaper innen bygg, anlegg og eiendom. Bak firmaet står brødrene Hallvar og Magnus Dehli, og de har pr. i dag 10 ansatte, fordelt på de i alt sju selskapene i systemet. I vinter inngikk de en franchiseavtale med Norgeshus, ett av landets største boligleverandører. TEKplan ble med det forhandler av nevnte hus i Gran, Lunner, Jevnaker og Ringerike, men mottar også mange oppdrag fra Nittedal og Nannestad. Det som etterspørres er nøkkelferdige hus og hytter. 

Her fra et hytteprosjekt på Lygna der TEKplan utfører graving-, betong- og rørarbeider

- Skal man bygge, må man ha tomter, og derfor er TEKplan Bygg interessert i å komme i kontakt med flere personer og firmaer som har tilgjengelige areal i vårt nedslagsfelt, som de enten vil selge eller utvikle, sier daglig leder Magnus Dehli.

– Vi har allerede kjøpt noen tomter i ulike kommuner og er i sluttforhandlinger om flere tomtefelt. Det er også interessant å samarbeide med utviklere av bolig- eller hyttefelt gjennom tidligfase, reguleringsfase, prosjektering og bygging, sier han.  

Det har vært en økende ordremengde for alle de sju utførende firmaer i TEKplan, og de
trenger derfor flere folk.

- Fagskoleingeniører og fagarbeidere innen tømrer- og betongfaget, samt maskinførere og rørleggere ønskes velkommen, opplyser Dehli. 

- Vi er også på leit etter noen som har erfaring innen boligbygging og ønsker jobb som arbeidende prosjektleder. Vedkommende må like å følge prosjektene fra A til Å. Dette dreier seg ikke bare om å bygge boliger, men også trygge arbeidsplasser, sier Magnus Dehli i TEKplan. 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK