Gå tilbake til nettstedet

TILBYR LASERBEHANDLING MOT UØNSKET HÅRVEKST

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Helsekosten Gran

Klinikken «Fristedet» nord i Gran er kanskje mindre kjent enn Helsekosten, butikken som holder til i samme bygg. Anne Marte Morstad tok over i september 2018, og hun var veldig fornøyd med at det var plass til både butikk og helseklinikk i lokalene. 

broken image

 

Butikken fører alt du forventer å finne i en helsekostbutikk; kostholdstilskudd, økologisk mat/drikke og naturlig kosmetikk, for å nevne noe. I klinikken vegg i vegg tilbyr Anne Marte kostholdsveiledning, coaching og hypnoterapi, ulike EXIMIA-behandlinger som bl.a. fettreduksjon, lymfedrenasje, smertelinding og ansiktsbehandlinger. For mer info, se www.fristedetgran.no 

Nå har hun startet med laserbehandling mot uønsket hårvekst. Det skulle vært igangsatt høsten 2020, men både pandemi og fødselspermisjon gjorde at det ble satt på vent. Anne Marte er nå ajour med ventelisten og klar til å ta imot nye kunder.  

- Laser er helt ufarlig og har permanentvirkning. Det er størst pågang fra damer, men også noen menn vil prøve dette, sier Anne Marte, som med sine mange tilbud i klinikken jobber for at kundene skal få en bedre hverdag med mindre plager, både fysisk og psykisk.  

Anne Marte kan presentere to nye ansikter hos Helsekosten. Linett Haakenstad Sørensen står i butikken på mandager og har god erfaring fra tilsvarende butikk i Danmark. Thea Bjørnevåg trår til på lørdager. Dermed kan sjefen sjøl få litt tid til å fordype seg i studier av EMF, dvs. hvordan vi påvirkes av stråling fra elektromagnetiske felt, samt planlegging av nettbutikk for produkter som kan skjerme folk for slik stråling.