Gå tilbake til nettstedet

TRÅKK INN HAR KLÆR FOR DAMER I ALLE ALDRE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Den populære butikken på Meieritråkket drives med dyktig hånd
av Benedicte Lund. Hun eier også motebutikken, som i år er fylt
med lekre dameklær fra hele fargepaletten!

broken image

Benedicte beskriver årets motebilde som spesielt fargerikt og med mye print.

- Vi er opptatt av å ta vare på de gode tradisjonene etter de forrige eierne og i tillegg være oppdatert på det nyeste innen bransjen. Det skjer store endringer i måten folk handler klær på, og i dag må vi være tilgjengelige både i fysisk butikk og på nett. Uavhengig av hvor kunden kommer i kontakt med oss, er det viktigste å levere god service, sier Benedicte. - Alle som kommer til Tråkk Inn skal føle seg velkomne og ivaretatt.

Under Gla’dagene vil Tråkk Inn ha telt ute, og Benedicte vil gjerne understreke at forretningen har de gode og anerkjente merkene som før, men også en del nye leverandører. Med den trivelige kafèen Bakgården i samme bygget som butikken, tilbys en god opplevelse enten du handler klær eller ønsker noe å spise.

Og damene kommer, mange fra Hadeland, men en god del fra områdene rundt, også fra Oslo. Motebutikken på Meieritråkket har alltid dratt kunder fra et vidt område og har idag kunder fra hele landet som de er i kontakt med daglig.

- Vi har et meget godt utvalg i klær for damer i alle aldre, og selvsagt har vi klær i alle prisklasser, sier Benedicte Lund (bildet), og ønsker kundene velkommen til butikken og til et besøk i teltet under årets Gla’dager!