Kø foran inngangen til butikken kl. 08 om morgenen er ikke dagligdags for forretningsdrivende i dag. Men fredag 11. mai, da varehuset Skeidar åpnet sin nye avdeling på Almenningstråkket i Gran, var det faktisk det som møtte varehussjef Magne Stubberud. Da var det ennå to timer til dørene åpnet!

broken image

Varehussjef Magne Stubberud i den nye lampeavdelingen som er en del av den nye Skeidar-butikken på Gran.

- Ja, det var moro, og faktisk var det “stinn brakke” både denne fredagen og dagen etter, forteller Stubberud, som i tillegg til 1700 kvm med møbler, nå har fått ca. 900 kvm ekstra til en ny og svært innbydende interiøravdeling. Også møbelavdelingen er pusset opp, med svært delikate farger og “kosekroker” som innbyr til å sette seg ned.

 

Og selvom marsipankaka fra åpningen forlengst er fortært, kan Stubberud fortelle at den nye interiøravdelingen fortsatt er flittig besøkt. Og det skjønner vi godt, for det som ikke finnes der av sesongvarer til hus og hage, lamper, puter, pledd, gardiner, solskjerming, belysning, tepper, rammer etc., er det vel nesten ikke verdt å nevne!

 

- Vi er nå fem ansatte til å betjene kundene, og vi håper at “trykket” i butikken vil holde seg utover, sier Magne Stubberud, som ønsker alle velkommen til et nytt og flott varehus for møbler og interiør på Almenningstråkket!