Gå tilbake til nettstedet

TRAKTØREN – BUTIKKEN FOR KVALITETSUTSTYR TIL KJØKKENET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det har gått noen måneder siden Traktøren flyttet ned i 1. etg. på Smietorget, og butikksjef Gry Lønhaug har fått mange gode tilbakemeldinger på at de har lykkes med vareutvalg og beliggenhet. Med ca.100 kvm til eksponering av kjøkkenutstyr og interiør, er det mange som blir fristet til å stikke innom og se på alt det lekre som finnes i hyllene.

broken image

Butikksjef Gry Lønhaug viser fram noen av nyhetene fra Magnor og Inopa. Hun ønsker alle velkommen til en hyggelighandel hos Traktøren!

 

Inopa er en ny leverandør som er representert med tesorter, krydder, oljer og
tapas-tilbehør. Den etterspurte tynnbrødchipsen er også tilbake i hyllene.

broken image

Ved flyttingen ble det gjort endringer i vareutvalget, men merket Scanpan er
beholdt og er en kundefavoritt. Det ligger i navnet at det er stekepanner det
snakkes om, og her er vareutvalget godt og kvaliteten enda bedre. Derfor er det lurt å passe på når det er tilbudskampanjer, som i disse dager.

Når det gjelder lekre gryter og panner istøpejern, har Traktøren tatt inn merket Sabor, som er like solid som LeCreuset, - og en del rimeligere!

broken image

På interiørfronten har Magnor kommet med nyheter, bl.a. stemningsskapende
lyslykter som også kan brukes som vaser. De finnes både i farget og klart glass og gjør susen når festbordet skal dekkes. Det samme kan sies om de tosidige spisebrikkene fra Bitz.

broken image

Av praktisk kjøkkenutstyr er gode kniver uunnværlig, og her kommer Victorinox inn som en vinner. – Hadelendinger elsker disse knivene, og vi fyller stadig opp i hyllene.

broken image


Ellers er kopper og krus noe det går mye av hele året, særlig er Mummi-koppene en bestselger, avslutter Gry i Traktøren på Smietorget.

broken image