Gå tilbake til nettstedet

DRESSMANN KLER OPP KARA PÅ HADELAND

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Den nye sjefen på Dressmann avd. Granstunet, Mari Gamkinn Sveum, er fornøyd med driftsåret som har vært og har funnet seg godt til rette i sin nye rolle. – Det er viktig at en trives på jobben, og det gjør jeg virkelig, sier Mari, etter et snaut år i lederstolen.

broken image

Mari Gamkinn Sveum viser noen av vårens nyheter for kara. Her kan du bli ny og stilig, siden vårens farger harmonerer godt med hverandre!

 

-Kundene bidrar i stor grad til trivsel for oss ansatte, og vi har så mange hyggelige kunder som er bevisst på å handle lokalt, forteller Mari, som nå holder på å pakke ut vårens varer til den maskuline delen av Hadelands befolkning. Og det er mye flott å velge i. Grønt, beige og blått er farger som er godt representert i hyllene, og Mari er fornøyd med at kjeden har klart å designe en kolleksjon der skjorter, gensere, bukser og jakker matcher og utgjør en stilig helhet.

Dressmann har fått inn en ny buksemodell, kalt «Alaska», som noen mener er en ny vri på den svært populære Lewis 501. Buksa har god vidde i lårene og smalner av noe nedover, en typisk V-fasong.

broken image

-Selv om vi har kvalitetsvarer i bomull, ull og lin, klarer vi å holde stabile priser, noe som mange setter pris på i disse tider. Vi tilbyr også et bredt spekter når det gjelder størrelser, alt fra SMALL til 3XL i butikken, mens du kan bestille fra 4XL til 9XL her i butikken og hente etter et par dager, sier Mari, som sammen med sine dyktige medarbeidere ønsker alle karer som vil fornye seg i klesvegen, hjertelig velkommen til Dressmann!