Gå tilbake til nettstedet

VÅRENS DUFTER I ANMARSJ PÅ SKINTONIC

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Elisabeth Skaarud, som tok over parfymeriet på Granstunet i fjor høst, kan melde om et år som ble omtrent som forventet. – Vi var veldig fornøyde med julehandelen, men med våren kommer spennende nye varer og ikke minst nye dufter inn i butikken. Her er merkene Escada og Marc Jacobs blant de førende, forteller Elisabeth, som fortsatt har tidligere eier, Anne Grethe Sørlie Olsen, som vikarhjelp i parfymeriet.

broken image

Elisabeth Skaarud og Anne Grethe Sørlie Olseni Skin Tonic Parfymeri på Granstunet har masse dufter å tilby kundene, og flere vil det bli i ukene framover!

 

Elisabeth er svært fornøyd med at hyttefolket på Hadeland utgjør en ikke uvesentlig del av kundekretsen. De gir ofte uttrykk for at de er imponert over servicen som butikkene i Gran Handelssenter gir. Slikt er ingen selvfølge i de store byene. Elisabeth er også glad for at både hytteeiere og ikke minst bygdefolk er opptatt av å støtte lokalt næringsliv.

Elisabeth har videreført avtaler med kjente og kjære merkeforhandlere innen hud- og makeupsegmentet, eksempelvis Clarins og Shiseido. Under arrangementet Damenes Aften 14. mars, vil Gro fra Shiseido være til stede og demonstrere bruk av produkter, samt inspirere og veilede kunder som ønsker det.

-Vi har kampanjer på våre produkter hver 14. dag, og vi oppfordrer dere til å følge med på Facebook og Instagram, der dette blir annonsert! sier Elisabeth, som ser
fram til vår og lysere tider.