Gå tilbake til nettstedet

TRAKTØREN FLYTTER

Tekst: Kari Isingrud Foto: Traktøren

Butikken blir fortsatt å finne på Smietorget, men flytter ned en etasje og inn i lokalene etter Apotek1. - Vi gleder oss veldig, sier Gry Lønhaug, butikksjef hos Traktøren. Hun er storfornøyd med den nye plasseringen.

broken image

Stekepanner fra Ronneby Bruk i lettvekt støpejern er miljøvennlige og robuste, mener Gry
Lønhaug hos Traktøren.

Gry mener butikken nå blir godt synlig for kundene, med beliggenhet nær inngangen og lett tilgjengelig for alle som ferdes i passasjen mellom forretningene i første etasje. De nye butikklokalene er på omkring hundre kvadratmeter, og blir dermed litt mindre enn dagens lokaler.

- Vi kommer til å gjøre noen endringer i vareutvalget, men vil fortsette å ha hovedfokus på kjøkkenutstyr av høy kvalitet, forteller Gry.

Traktøren tar inn merket Sabor, som blant annet har gryter og panner i støpejern. Disse har innvendig glasur og kommer i mange stilige farger. De gode egenskapene og de mange bruksområdene, samt kvaliteten, gjør disse grytene til en god investering.

Ronneby Bruker et annet nytt merke i traktørkjeden. Den svenske leverandøren har også spennende produkter innen støpejern. Gry har spesielt stor tro på deres lettvekt støpejernpanner.

- Vi ønsker å etterkomme forespørselen om miljøvennlige, robuste og gode alternativer til panner med belegg, sier Gry.

broken image

Grytene fra Sabor er lekre på bordet og kommer i mange stilige farger.

Nyåpning og gode tilbud

Traktøren holder stengt i tre dager fra 12. juni, og åpner igjen den 15. Da skal det feires med 25 % rabatt på alle varer. Tilbudet gjelder under Gla’dagene, og alle handlende kunder kan være med i trekningen av flotte gaver. Hovedpremien er ei støpejernsgryte på 4,4 liter fra Sabor.

- Det blir servering av kaffe og kaker, jeg håper folk har tid til en prat også, sier Gry. Hun erfarer at det er overraskende mange som ikke vet hvordan man tar godt vare på stekepanna, slik at den holder seg fin lenge. Hun mener dettrengs mer informasjon om bruksegenskaper og bruksområder.

- Kundene kan alltid få tips om dette, men under Gla’dagene skal vi ta oss ekstra tid til
dem som vil lære mer om riktig bruk og vedlikehold.