Gå tilbake til nettstedet

GRANSTUNET ER KLARE FOR GLADE DAGER!

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Anne LiseSkjaker/Granstunet

Et stort innendørssenter med mange butikker er helt avhengig av gode parkeringsforhold. Dette vet ledelsen på Granstunet, og de jobber hele tiden med å gi kundene nye muligheter for å sette fra seg bilen i umiddelbar nærhet til senteret. Den glade nyheten er nå at det innføres 30 minutters gratisparkering på nordsiden av bygget, slik at kundene kan rekke kjappe ærender uten å måtte bortom parkeringsautomaten. De øvrige p-plassene rundt senteret har fortsatt tre timers gratisparkering.

broken image

Her er deler av styret i senterforeningen samlet utenfor Granstunet: Fra venstre: Anne Grethe Vesterås Knarud, Elisabeth Skaarud, Silje Nordli (senterleder), Hanna Kristine Olerud, Jeanette Westhagen og Paul Næss. Ikke til stede: Agne Baranauskiene.

Senterleder Silje Nordli legger til at det råder stor stabilitet når det gjelder butikkene på Granstunet, som til sammen utgjør en bra mix og skaper et godt miljø i senteret. De står sammen om aktiviteter gjennom hele året og er en sammensveiset og fin gjeng.

Erfaringsmessiger både Gla`dagene, Potetfestivalen, Halloween-party og Black Friday «høydare» for senteret når det gjelder omsetningstall, i tillegg til julemåneden desember. Senterledelsen håper årets arrangementer ikke blir noe unntak.
                                                                                                                    

broken image

Andre aktiviteter under Gla`dagene vil bli gjort kjent på Facebook, så følg med på hva som foregår rundt Granstunet denne helga i juni! Det er ellers de enkelte butikkers Gla`dagstilbud som vil være trekkplaster under arrangementet, noe kundene ser ut til å sette stor pris på.

Silje Nordlihar nå gått over i 80 % jobb som senterleder, noe både hun og senterledelsen er veldig fornøyd med. Silje kom fra linje for Service og Samferdsel og fikk praksistida si på Granstunet i 2017. Året etter startet hun som lærling samme sted. Etter lærlingperioden ble hun ansatt i en deltidsstilling, som nå utvides fra 1. juni.

- Jeg trives veldig godt her på Granstunet og gleder meg til nye utfordringer i samarbeid med styret og butikkene, sier Silje, som på vegne av alle på senteret ønsker velkommen til årets festdager i Gran sentrum!