Gå tilbake til nettstedet

Viggaløpet – klart for folkefest i april

Tekst: Viggaløpet

Lørdag 29. april kl. 11.00 går startskuddet for Viggaløpet 2023. Påmeldingen har åpnet – så grip sjansen og ta utfordringen. Meld deg på, dette må du ikke gå glipp av!

 

broken image

Viggaløpet har alltid vært et løp for både liten og stor

Viggaløpet er en aktivitet laget for å samle og inkludere alle. Om du vil gå, jogge eller løpe kan du delta. Målet er at alle skal ha en fin opplevelse sammen med venner, familie, bekjente og kollegaer.

Viggaløpet er 9 km langt og starter i Brandbu sentrum med målgang i Gran sentrum. Løpet er et samarbeid mellom Gran IL, Brandbu IF, Gran Handelssenter, Brandbu og Jaren Næringsliv. Her blir det god stemning både i Brandbu- og Gran sentrum, og langs med løypa!

broken image

Dette er også muligheten for alle bedrifter å gripe fatt i! Viggaløpet er en glimrende mulighet til å motivere ansatte til å være aktive og komme seg ut. Samtidig gir det muligheter for en sosial happening etter en høyst overkommelig trimtur.

Alle som deltar vil få medalje som deltakerpremie. I tillegg har Handelsstanden i Gran og Brandbu har gitt premier og gavekort for vel 30 000 kroner, som trekkes på startnr. til alle som er forhåndspåmeldt innen 27.04.2023.

For aktive løpere er det 1/3 premiering i hver klasse, medkortreiste premier. Det er også flotte vandrepokaler i både dame- og herreklassen, som bør inspirere.

La ikke muligheten gå fra deg, meld deg på via www.viggaløpet.no!

broken image