Gå tilbake til nettstedet

TRAVLE TIDER FOR HADELAND VARMEPUMPESERVICE 

Tekst ogfoto: Anne Lise Skjaker 

Firmaet Hadeland Varepumpeservice ble etablert i 2018 av Szymon Golos og Trond Gravermoen og har avdelinger på Brandbu og Jevnaker. Nå om dagen er det stor pågang fra folk som ønsker å installere varmepumpe, så det er travle tider for de ansatte. I fjor ble det solgt rundt 600 pumper totalt i begge avdelinger. Det ligger an til ytterligere økning i inneværende år! 

broken image

Det er ikke tvil om hva denne karen selger! Salgsansvarlig Jan Erik Hagen og bilen han kjører synes i landskapet.

-Siden strømprisene har lagt seg på et skyhøyt nivå, regner folk lett ut at det er store innsparinger i det å investere i ei varmepumpe, sier salgsansvarlig Jan Erik Hagen, som trygt anbefaler varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic og Daikin.

-Disse merkene er driftssikre, og vi opplever svært lite klager fra folk, sier han. -Og selv om en varmepumpe ferdig installert koster rundt 25.000 kroner, har nedbetalingstida blitt vesentlig forkortet etter at strømprisene skjøt i været. 

-Vår beste markedsføring og nøkkel til suksess ligger i «jungeltelegrafen». I et lokalmiljø snakker folk sammen, derforer det viktig at våre fem ansatte gjør en god jobb, dvs. møter opp presis, tar
seg tid til å informere om bruk og vedlikehold og rydder opp etter seg. Slikt blir det salg av, og vi er forberedt på at det også resten av året blir svært travle tider for Hadeland Varmepumpeservice,
sier Jan Erik Hagen til vår avis.