Gå tilbake til nettstedet

Boligpartner bygger i Julibakka 

Tekst og foto: Kari Isingrud 

- Jeg tør å påstå at dette er de fineste boligtomtene på Hadeland, i hvert fall når det gjelder utsikt, skryter Thomas Andersen, daglig leder i Boligpartner Gjøvik.  

broken image

 Her skal det bygges! Thomas Andersen i Boligpartner Gjøvik lover kundene praktfull utsikt. 

- Fra den øverste tomta ser du langt inn i Jotunheimen, sierhan, og legger til at også fra de nederste tomtene på feltet blir det flott utsikt både til Røykenvik og Brandbukampen. For de som ikke er lokalkjente - Julibakka har adresse Brandbu i Gran kommune. 

Seksten tomter er lagt ut for salg. Nå jobbes det på spreng med infrastrukturen, som skal være ferdig i midten av oktober. Da er tomtene byggeklare. Et bygg er allerede solgt og to tomannsboliger legges ut for salg i begynnelsen av september.  

Boligpartner setter opp både eneboliger og tomannsboliger, avhengig av hva kundene vil ha. Tomteprisene ligger på fra 850.000 til 2.000.000 kroner. 

- Vi skreddersyr drømmehuset til kunden, sier Thomas og understreker at folk kan velge fritt hva slags bolig de vil bygge. Likevel velger mange en av husmodellene fra Boligpartner, gjerne med tilpasninger til kundens egne ønsker.