Gå tilbake til nettstedet

UNG BEDRIFT I VEKST

Tekst og foto: Kari Isingrud

Hadeland Varmepumpeservice AS på Brandbu omsatte for 2,5 millioner allerede første driftsår. Fornøyde kunder og anbefalinger via jungeltelegrafen gjør at veksten fortsetter.

broken image

Jan Erik Hagen selger varmepumper på Hadeland og omegn.

- Vi har valgt å spesialisere oss på varmepumper og air condition, sier salgsansvarlig Jan Erik Hagen og legger til at de satser på kvalitetsprodukter fra Mitsubishi og Panasonic.

 

Hadeland Varmepumpeservice AS ble etablert i 2018 og er eid av Szymon Golos og Gravermoen Klima AS. Bedriften har to ansatte, og har i løpet av kort tid blitt en solid leverandør i regionen.

Design og komfort

 

Jan Erik forteller at kundenes krav har forandret seg. Det handler ikke bare om å spare strøm lenger. I dag vil folk ha det varmt når de står opp om morgenen, og vil ha jevn temperatur både sommer og vinter. God service og god design er også viktig.

 

- Szymon gjør veldig fine monteringer, sier Jan Erik, og framhever at kundene legger vekt på at det skal bli pent både ute og inne. Mange har moderne hus og velger designpumper i farger som står til interiøret.

 

- Vi kommer gjerne på gratis befaring, sier han, og inviterer til en prat om varmepumper og kjøling på Potetfestivalen.