Return to site

Varig Hadeland Forsikring inviterer til den gode samtalen

Tekst: Marit B Skoglund Foto: Varig Hadeland Forsikring

Under Potetfestivalen inviterer Jakob Ruud og hele staben i Varig Hadeland Forsikring til sin stand for en god prat. -Vi ønsker tilbakemeldinger for å kunne gjøre en enda bedre jobb for våre kunder. Det vi er ute etter er den gode samtalen, der vi som forsikringsselskap kan møte kunden og få mer kunnskap om hvordan vi oppleves fra deres ståsted. Jakob legger også til at de skal ha kaffekoppen klar. -Dette skal være en møteplass mellom oss og folk på Hadeland, sier han.

Oppfordrer til å komme med tilbakemeldinger

-Vi har de siste årene hatt en quiz hvor de som deltar kan vinne premier. I år blir det i stedet en liten markedsundersøkelse. Fyller du ut denne, er du med i trekningen. Vi lover fine premier, så det er verdt å ta turen innom, sier Jakob.

Hanne Thoen forteller at det blir rabatter på varene i Sikkerhetsbutikken under Potetfestivalen. -Her kan folk sikre seg gode produkter til sikring av hus og hjem. Vi selger allerede disse varene til innkjøpspris til våre kunder, så under Potetfestivalen kan du gjøre et godt kjøp. smiler hun

Endring i 2021

Varig Hadeland Forsikring står overfor en endring i 2021. -Det er derfor viktig for oss å poengtere at vi satser videre på lokal tilstedeværelse og videre samarbeid med blant annet brannvesenet og at Varigfondet skal videreføres. Vi skal fortsette å jobbe slik vi alltid har gjort, tett på kundene våre og som aktive skadeforebyggere, sier Jakob.

Eid av kundene.

-Vi er eid av våre 7000 kunder, og nettopp derfor er det så viktig for oss å høre hva de mener og vet om oss. Hva mener de vi bør fortsette med, gjøre mer eller mindre av. Vi ønsker alltid å bli bedre, og når vi står foran en endring er det viktig for oss å ta med kundenes tilbakemeldinger, sier Hanne.

Hanne, Jakob og de andre medarbeiderne hos Varig Hadeland Forsikring ønsker alle hjertelig velkommen innom standen sin på Potetfestivalen, for en hyggelig samtale. De håper folk benytter anledningen til å gi en ærlig tilbakemelding.

-Håper vi ses! smiler de begge.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK