Gå tilbake til nettstedet

I HØST SKAL COOP-BYGGET MALES

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Tellus Eiendom AS, eier Coop-bygget i Gran. De satser på en ansiktsløftning for bygget, og i høst skal bygget males, kan adm.dir i Tellus eiendom AS, Per Øivind Dahl fortelle. -Vi samarbeider for tiden med en fargekonsulent for å finne riktig farge til bygget. Samtidig som vi også har et samarbeide på gang med Gran kommune om å løfte området og miljøet rundt bygget.

broken image

Tellus Eiendom er et Oslobasert eiendomsselskap som eier rundt 100 leiligheter i Oslo, og mange næringseiendommer i området Stor Oslo. Det er også næringseiendommer som er deres satsningsområde. Gran Handelspark er i så måte en typisk eiendom som de satser på. – Vi har trua på Gran vi, sier Per Øivind.

Vil utvikle eiendommen over tid

Tellus ønsker å utvikle bygget, og området rundt bygget over tid. -Vi eier også en tredjedel av parkeringstomta ved siden av bygget. På sikt kan også den komme til å bli utviklet videre som næringseiendom eller til boliger, forteller Per Øivind. Men nå i første omgang vil altså fasadene males på selve bygget og det skal pyntes litt på områdene rundt, både i egen regi og i samarbeid med Gran Kommune.

-Det har jo vært litt blest rundt akkurat dette bygget. Men nå tenker vi at både bygget og området rundt vil kunne representere Gran på en litt annen måte fremover, sier Per Øivind. Noe skjer allerede i høst og mer vil skje med områdene rundt til våren, kan han fortelle. Så om et års tid må nok mange revurdere sitt syn på akkurat dette området. Men debatt er bra og skaper utvikling legger han til, og ønsker alle en riktig god høst.