Gå tilbake til nettstedet

FARGERIK HØST HOS FLOYD

Tekst: Marit B. Skoglund Bildene er lånt av FLOYD.

Etter en vår, som blant annet klesbransjen har fått merke at har vært tøff, har FLOYD hatt en bra sommer og nå går de mot en fargerik, lun og fin høst. – Det har vært bra salg i sommer, og vi har merket at folk har feriert hjemme i Norge i år sier eier av butikken FLOYD på Smietorget, Mona Blom.

broken image

Behagelig grønn kjole for høstens anledninger.

Høstens fargepalett. Vi får i år en fargerik høst med innslag av mye brunt, beige, grønt, rosa, rustfarger og burgunder. De blomstrete stoffene fra i sommer er nå ikke like fremtredende. Det som er av blomsterprint, er mer dempet og rolig. Det er også dempet litt ned med rolige mønstre som striper og ruter i farger som er gode å se på.

Høstens store trend er strikk

-Er det noe du bare MÅ ha i høst for å følge motebildet, så er det et eller flere strikkeplagg, sier Mona. -Skjørt, kjole, genser eller det aller mest trendy, en VEST!

FLOYD har et godt utvalg av dette i sine hyller. Strikkeplaggene har gjerne lune fine farger som er gode å se på, og som man bare har lyst til å krabbe inn i. Høsten er jo en tid for å tenne levende lys, kose seg med en varm kopp drikke og ha det deilig og varmt inne. Så disse plaggene passer perfekt for kalde høstdager med innekos. Under vesten kan man ha en skjorte og disse har i høst gjerne puffermer og en litt større krage. – Man kan se litt trekk av slik skjortene var da prinsesse Diana kom inn i det engelske kongehuset og motebildet, forteller Mona. Kjoler og skjørt skal jevnt over være litt lengre ned på leggen, men man får også kortere varianter om det er det man ønsker. -Vi ser jevnt over en mer avslappet stil i høst, sier Mona.

broken image
Add paragraph text here.

Sko, merker og tilbehør

Hos FLOYD på Smietorget finner du ikke bare klær. De har også noe sko, fra sitt eget merke FLOYD. Du finner også smykker fra VÅGA og skjerf og belter fra Manzini. På klesfronten fører de merker som Cream, Black Colour, Cabana Living, FLOYD, Freequent, DenimHunter og Mapp. Du finner et bredt og godt utvalg på stativene og hyllene hos FLOYD. De blide og hyggelige kundebehandlerne som jobber i butikken hjelper deg mer enn gjerne med å finne det rette antrekket for deg. -Vi ønsker deg velkommen innom butikken for en hyggelig høsthandel sier Mona.