Return to site

-UNN DEG LITT EGENPLEIE I ANNERLEDESÅRET 2020

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Gran Hudpleieklinikk

For mange har året som har gått vært et trist og tungt år. De fleste av oss får ikke bidratt på annen måte enn å være flinke til å overholde smittevernreglene, slik at koronaen slipper taket. Men det blir heller ikke verre av at vi prøver å kose oss litt ekstra og sette av tid til litt egenpleie, selvsagt i trygge omgivelser. – Vi får mange tilbakemeldinger på at våre kunder føler seg trygge hos oss, sier innehaver Lilleba Tomter hos Gran Hudpleieklinikk.

En knippe av de ansatte ved Gran Hudpleieklinikk.

De ansatte på klinikken har brukt både visir og munnbind siden utbruddet av covid-19, og det brukes også engangslaken, som kastes etter hvert kundebesøk. Alle berøringsflater blir desinfisert, og antibac finnes på alle kabinett og flere steder ellers i klinikken.

For mange har hjemmekontor gjort arbeidssituasjonen mer stressende og vanskelig, og det har blitt mange stramme og vonde skuldre. Derfor har det dette året vært populært med massasje av nakke og skuldre i tillegg til hudpleie. De ansatte gir også profesjonell veiledning og anbefalinger som passer akkurat din hud.

-Brynsløft er mer populært enn noensinne hos begge kjønn, forteller Lilleba, og brynsmenyen er blitt større. Du kan velge mellom bl.a. Microblading, Powder Brows og Henna Brows, og siste skrik er Brow Lamination. Behandlingen holder i 4 – 8 uker, og passer alle som ønsker fluffy og fyldige bryn med gredd look. Forming og farge er inkludert, og hele prosessen tar ca. 40 minutter, sier Lilleba Tomter, som minner om at slagordet til Gran Hudpleieklinikk har vært det samme siden starten i 1998: VELVÆRE FOR HAM OG HENNE!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK