Gå tilbake til nettstedet

VÅRENS SOLBRILLER ER ANKOMMET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Hos S.O. Bang Ur & Optikk i Gran er utvalget av solbriller større enn noen gang, og nå er alle sesongens nyheter på plass i butikken. Optiker Pål Bang forteller at kjente merkenavn som Jean Paul, Ray-Ban og Oakley og flere har kommet med nye utgaver, i tillegg til et nytt amerikansk merke, Randolph.

broken image

Felles for alle er god kvalitet og polariserte glass som fjerner generende reflekser. Bestselgeren Jean Paul kan skilte med mange forskjellige solbriller, alt fra de «coole» og trendy til de mer klassiske allroundere. Og de finnes i utrolig mange fine farger.

broken image

Butikken har gående et tilbud på solbriller med styrke, og du kan velge i veldig mange styrkegrader. Slike solbriller blir anbefalt på det varmeste, ikke minst på grunn av kvaliteten. En annen fordel er de mange mulighetene for fargekombinasjoner. Du kan nemlig ta ut den fargen og styrkegraden du vil ha i glasset, så setter optikeren disse inn i en innfatning som passer deg. Kundene vet også å sette pris på disse brillene, så de går unna.

broken image

-Sportsbriller fra Oakley og Ray-Ban er selvsagt også å få med styrke, sier Pål Bang, som minner om hvor viktig det er å skjerme barns øyne mot sola. Det finnes et godt utvalg i barnebriller, og det er først og fremst viktig at barnas briller sitter godt. Hvis de gnisser eller sitter for løst, blir det et pes å få ungen til å ha brillene på. Selvsagt er også «raske briller» på plass i utvalget, både til små og store.

- Kom gjerne innom for å ta en titt på det store utvalget vi har å vise fram, sier offentlig godkjent optiker Pål Bang i S.O. Bang Ur & Optikk.