Volver al sitio

MATCH UTVIDER TILBUDET TIL DAMENE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Match Gran i Storgata er en veldrevet kjedebutikk som har opparbeidet en stor og fast kundemasse fra hele Hadeland og områdene rundt. Kjeden har for øvrig flere ganger vært nominert til årets butikkjede, og har også stått øverst på pallen. - Dette er ingen selvfølge i en konkurranseutsatt bransje, og gode resultater forplikter, sier daglig leder Mikal Linstad i butikken.

broken image

Ansvarlig for dameavdelingen, Tanja Halle (t.v.), og nytilsatt medarbeider Celine Wiik Miano, stråler om kapp med vårsola utenfor Match-butikken i Storgata!

-Dameavdelingen vår har hele tiden vært velfungerende, og utvalget kan i meste måten betegnes som klassiske plagg til de som satser på en gyllen middelvei i motebildet. Vår dyktige medarbeider, Tanja Halle, er ansvarlig for dameavdelingen, og hun er god på både innkjøp og kundebehandling og skal ha mye av æren for at avdelingen går så bra, sier Mikal Linstad, som også har ansatt en ung og dyktig medarbeider, Celine Wiik Miano.

broken image

Denne fargerike veggen møter deg når du kommer inn i Match Gran. Vårens varer har ankommet!

- Vi har hatt mange av de samme kundene som Hidem damekonfeksjon og har utfylt hverandre på en utmerket måte, og da forretningen dessverre stengte dørene i vinter, kom etterspørselen etter merker som Hidem førte. Dette har gjort at vi nå har tatt inn ett av dem i dameavdelingen vår, nemlig Bessie. Dessuten har vi tatt inn det populære merket Part Two, som vi har ønsket oss lenge. Begge har populære og etterspurte varer med godt snitt og god kvalitet, forteller Mikal Linstad. Noen klesplagg fra disse merkene er allerede ankommet, men det er først til høsten at det blir et rikt utvalg i butikken.

Linstad er for øvrig godt fornøyd med å være franchisetaker i en markedsledende kleskjede, og han tror de mange kampanjene gjør noe med resultatet hos Match-butikkene.

For å bedre eksponeringen av de mange flotte vårvarene som er ankommet, har de oppgradert lyssettingen i butikken. – Våren er den tida vi har aller mest varer i butikken, og vi synes vi kan skilte med et meget flott utvalg til både damer og herrer for den lyse tida vi nå går inn i, sier Linstad, og ønsker alle velkommen innom for å ta en titt på vårvarene hos Match Gran!