Gå tilbake til nettstedet

Nyt våren i spreke sko

Tekst: Garant Sko

Få ting slår følelsen av å få av seg de tunge vinterskoa og stikke tærne inn lettere og lysere fottøy. - Nå er det straks grønne plener, så vi håper du kommer for å sjekke ut alle de spreke skoene vi har, sier Gry og Christine hos Garant Sko på Smietorget.

broken image

Christine Smedsrud og Gry N. Gamme gleder seg over at butikken er full av har fine sko og vesker.

En av de store trendene denne sesongen er «chunky sneakers» – designet med sålene i fokus. Vi har for lengst blitt bitt av basillen, selv om vi må innrømme at vi var litt skeptiske til å begynne med. De kommer i mange ulike farger og kombinasjoner, så her er det alle muligheter til å ta stilen helt ut eller velge seg en mer diskré utgave, forteller Gry Nordnes Gamme og viser frem et utvalg av sko med den tykke sålene som vi kjenner igjen fra 90-tallet.

broken image

En annen trend handler om farger. Det er mye klare, sterke farger som gjør seg ekstra godt om sommeren, og spesielt er gult stort denne våren. Rødt er også en farge vi ser mye av i motebildet nå. Enten du liker sneakers eller sandaler, flate eller høye - så er et par sko med farge en smart måte å gjøre et antrekk mer spennende på.

- Jordtoner er også hot denne sesongen. Noen sier at brunt er det nye sorte, men jordtoner er mye mer enn bare brunt. Velg mellom kremfarget, kaki, rust og sandfarger så har du en trendy miks.

- Ballerinasko og sandaler representerer en avslappet stil, og denne våren kommer også disse i nye utgaver. Både at hele skoen er i en farge, eller med innslag av pasteller og sterkere farger som rosa, rødt og mønstre for å lage det mer spennende, forteller Gry, og viser fram nykomlingene i skohyllene. Komfortable og stødige kilehæler er også i skuddet.

broken image

Felles for de fleste skomodeller i dag er at de skal være komfortable og gode for føttene. Ecco, Rieker, Gabor og Skechers med sin memoryfoam, er toppen av komfort, og her finner vi også mange flotte farger denne sesongen. Merker som Tamaris og det spanske KMB har i tillegg til god komfort, også det lille ekstra når det gjelder detaljer.

broken image

Gry har stor tro på Birkenstock denne sommeren også. I tillegg til at disse skoene er fantastiske med tanke på det helsemessige aspektet, kommer de i nye, freshe farger denne sesongen. Og siden sommeren 2018 var så varm er det trolig på tide å bytte ut sandalene med et par nye.

Vi har også Vans og Superga, og det er særlig ungdom som sverger til disse merkene, sier Gry, som avslutningsvis vil nevne at butikken også er full av lekre veske-nyheter fra bl.a. Dixie, Moretti Milano, Gabor og Lycke . Sist, men ikke minst, har Garant et godt utvalg av kofferter for den reiselystne!

 

Det er bare å ønske våren velkommen og glede seg over alle de fine skoene i alle farger og nyanser. Kom innom og prøv, det er nå utvalget er på sitt beste, sier Gry Nordnes Gamme i Garant Sko på Smietorget.