Gå tilbake til nettstedet

VARMEPUMPER FOR HELÅRLIG BRUK 

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker 

Enten du ønsker det varmere i stua om vinteren eller kjøligere på sommeren, kan en varmepumpe være løsningen. – Vi har hatt en voldsom økning i etterspørselen etter varmepumper helt siden i fjor høst, forteller daglig leder i Varmepumpe & Service AS, Nils Harald Martinsen (bildet). Firmaet på Roa har etter hvert bygd seg opp en stor faglig kompetanse innen faget. Med den kraftige prisoppgangen på strøm i vinter, er det slett ingen ulempe at pumpene er rimelige i drift.  

broken image

Nå som det går mot en varmere årstid, er det kjøling av boligen som er aktuelt. De siste par årene har varmepumpesalget tatt av, særlig har de små varmepumpene til soverom vært etterspurt. – God søvn er viktig, og det er lettere å oppnå det med frisk og kjølig luft på soverommet, sier Nils Harald. Han peker på at mange moderne boliger har store vindusflater som genererer mye varme innendørs, og da kan det lett bli varmere enn vi ønsker det, også på soverommet. 

Varme & Service har Hadelands største utvalg av varmepumper og tilbyr gratis befaring til de som ønsker det.  Og ved installasjon og service kan oppgavene utføres på en forskriftsmessig måte. Servicefolkene sørger også for at du som kunde får nødvendig dokumentasjon og opplæring på varmepumpa du har investert i.  

-Men det er litt ventetid på nye pumper, og det er varslet en prisoppgang fra 1. august i år, så vil du ha installert varmepumpe i år, er det ingen grunn til å utsette bestillingen! sier Nils Harald Martinsen i Varmepumpe & Service på Roa.