Gå tilbake til nettstedet

RøhneSelmer godt i gang på Hønefoss  

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Røhne Selmer AS 

RøhneSelmer AS kjøpte bilfirmaet Autovision AS på Hønefoss i fjor høst, og er nå i full drift i Gigstadsvei 24. For de uinnvidde er RøhneSelmer Norges største Ford-forhandler og har et godt geografisk fundament med hele seks avdelinger i det sentrale Østlandsområdet. Dette er plassjef Frank Tore Larsen veldig fornøyd med! 

broken image

Her er alle medarbeiderne i Røhne Selmers Ford-avdeling i Hønefoss samlet foran anlegget i Gigstads vei.

- Vi har fått på plass et solid team, som utgjør en god miks av dyktige folk med lokal tilknytning. Noen har vært med på lagetlenge, men vi har også knyttet til oss yngre krefter, sier Larsen, som noen kanskje gjenkjenner som tidligere norgesmester i rally! 

- Lokalkjennskap og tilhørighet er viktig, derfor fortsetter vi det gode samarbeidet med lokalsamfunnet og klubbene her på Ringerike. Vi sponser bl.a. HBK, Ringerike Panthers og Tyrifjorden Golfklubb, noe begge parter nyter godt av, fortsetter Larsen. Han vil også nevne at RøhneSelmer har ambisiøse planer for Ford, som satser friskt på ny teknologi og vil komme med mange nyheter innenfor både nyttekjøretøy, personbiler og mobilitet. 

- Alt tyder på at etableringen på Hønefoss var riktig, og vi har et nylig oppgradert anlegg og motiverte medarbeidere som gleder seg til å gå på jobb hver dag. Og ikke minst gleder vi oss til å presentere oss under Gladagene på Gran, der vi vil ha med storselgeren Mustang Mach-E og andre kule biler! avslutter Frank Tore Larsen i RøhneSelmer AS på Hønefoss.