Gå tilbake til nettstedet

ORTOPEDITEKNIKK RUNDER 15 ÅR I GRAN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker 

I 2007 åpnet Ortopediteknikk AS ny avdeling i Stenberggården i Gran. Firmaet leverer alle typer ortopediske og idrettsrelaterte hjelpemidler. Behov for arm- og beinproteser, korsetter, halskrager, ortoser og spesialsko blir vurdert, tilpasset og justert av de som er tilknyttet avdelingen.  

broken image

Laila Johansen (t.v.) har lang erfaring i skobransjen og er å finne sammen med Marit Braastad i Ortopediteknikk avd. Gran på tirsdager. 

-Etter oppgraderinga av avdelingen i 2020, er det blitt enda triveligere å gå på jobb, sier ortopediingeniør Marit Braastad, som har vært ansatt i firmaet i 20 år. Marit er på Gran mandag, tirsdag og torsdag, samt enkelte andre dager etter avtale. Hun har dessuten telefontid mandag og torsdag fra kl. 12.30 til 13.30.  

Hennes hverdag består stort sett av å tilpasse og ordne med produksjon av de ortopediske hjelpemidlene som ble nevnt innledningsvis.

- Noen trenger spesialsko, og derfor er det veldig fint å få besøk av en som jobber med det til daglig, sier Marit, og viser til Laila Johansen, som har lang erfaring i skobransjen gjennom sin jobb i Magnussen Spesialsko. Og selv om pandemien har ført til forsinkelser også i denne bransjen, har damene i fellesskap funnet gode løsninger. 

En gang i måneden kommer dessuten ortopedispesialist Håkon Sjøbrend på besøk. Ønsker du time hos ham, må du bestille på forhånd.  Det samme gjelder om du vil ha skotime eller du vil til ortopediingeniør Marit. Time kan du bestille via hovedkontoret på Ryen eller i Marits telefontid. 

Så ikke nøl om du tror Ortopediteknikk er verdt et besøk: Marit Braastad er bare en telefon
unna, og hun vil sette deg i kontakt med noen som kan hjelpe deg!