Gå tilbake til nettstedet

Ser frem mot en varm sommer 

Tekst og foto: GHH

Den koselige kaféen på Granstunet fortsetter å være et samlingspunkt for gode kunder. Fremover mot sommersesongen ønsker søstrene Birgitt og Ida Kristine Stene å tilby forfriskende drikke og iskrem, og håper været varmer på uteserveringen.

broken image

 -Vi er veldig glade for at trafikken av kunder er så bra som den er, det er veldig hyggelig, sier daglig leder Birgitt Stene. Hun trekker frem Bubble Tea som en av bestselgerne i kaféen og lover stort og variert utvalg.

- Vi er de eneste på Gran som tilbyr Bubble Tea og vi merker at det er veldig populært, forteller hun. Mot sommeren vil også iskremdisken fylles opp.

- Nå ser vi frem til noen fine, varme sommerdager med trafikk både ute og inne. Vi har en flott uteplass med plass til mange som allerede er godt i bruk. Allerede nå er softisen veldig populær, men vi har også mange smaker, alt fra salt karamell til tradisjonell jordbær eller sjokolade, forteller Birgitt. Etter to år med pandemi er Gla’dagene i Gran veldig velkomment for søstrene på Granstunet. - Vi ser veldig frem til å kunne feire Gla’dager under normale omstendigheter og gleder oss til festfylte dager i Gran, sier hun.