Gå tilbake til nettstedet

GRANSTUNET I STADIG UTVIKLING 

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker/Silje Nordli 

Granstunet er et senter som stadig tiltrekker seg nye og spennende aktører. Siste tilvekst til butikk-miksen er Zavanna,som åpnet med brask og bram 5. mai. Og publikum lot ikke vente på seg, noe som tyder på at dette er en butikk som har vært etterlengtet! Motebutikken ønsker å inspirere deg som kunde med moteriktige plagg, der god passform er viktig. Damer i alle aldre kan sannsynligvis finne noe de liker i den nyåpnede og innbydende butikken i 2. etasje. 

broken image

Styreleder Anne Grethe Knarud og markedskoordinator Silje Nordli på Granstunet ønsker velkommen til årets Gladager fra den nyrenoverte uteterrassen til Mamma Mia. 

Det har også skjedd andre gledelige ting på Granstunet, kan markedskoordinator Silje Nordli og Granstunets styreleder, Anne Grethe Knarud, fortelle. 

Mamma Mia har gjort store forbedringer på uteterrassen, og ønsker kundene velkommen til å nyte sommeren der! Parfymeriet på senteret har feiret sitt 10-årsjubileum, og innehaver av Lille Gullkorn, Tone Kristiansen, har også hatt et «jubileum», siden det er 10 år siden hun tok over gullsmedforretningen. 

broken image

 Som de fleste besøkende har registrert, har Gjensidige Forsikring funnet sin plass i 1. etasje og har «bodd seg til» på senteret  

-Styret er idet hele tatt veldig fornøyd med utviklingen, og ikke minst butikk-miksen, på Granstunet, og vi ser lyst på framtida, sier Anne Grethe Knarud. Alle på senteret ser fram mot sommersesongen,og først og fremst er det årets Gladager som alle nå gleder seg til.

broken image

Silje Nordli opplyser at dagene vil bli markert med uslåelige butikk-tilbud og kundeaktiviteter på senteret. Hun synes også det er viktig å nevne at det er masse parkeringsplasser for kundene rundt Granstunet, og det er også mulighet for å lade el-bil.