Gå tilbake til nettstedet

Lin og sterke farger preger sommeren

Tekst: GHH Foto: Cubus

Lin har blitt enormt populært i år og blir sommerens store trend kan daglig leder hos Cubus Gran, Lisbeth Mikkelsen, fortelle. Kundene kan glede seg til gode kampanjer på sommervarer gjennom hele sesongen.  

broken image

Klær i lin har lenge vært populært om sommeren fordi det puster og er svalt på varme sommerdager, men i år har det slått ekstra godt an og Cubus på Gran har blitt utsolgt for mye lintøy.

- Det har vært populært hver sommer, kanskje spesielt blant de voksne, men nå har det eksplodert også blant de unge. Jeg elsker lin, det er veldig behagelig, puster godt også skal det være litt krøllete så det passer veldig godt for de som er litt allergisk for strykejernet, forteller Mikkelsen. Spesielt hvit lin har vært populært, men i resten av sommermoten er det sterke farger som går igjen.

- Vi ser mye friske farger nå og hos oss går det i oransje, rosa, og knall grønn. Kanskje det er sterke farger vi trenger nå i en rar tid, sier Mikkelsen. Hun og de ansatte på Cubus gleder seg veldig til å ta imot kundene under Gla’dagene og lover mange godbiter i butikken.