Return to site

Velkommen til Symesterskap 2021 Hadeland lørdag 12.juni

Tekst: GHH

En spennende nyhet under årets Gla’dager er arrangeringen av Symesterskapet 2021 på Hadeland. 

 Foto: Amalie Driveklepp

Mange kjenner nok Amalie Driveklepp fra Harestua fratidligere. Amalie har alltid vært opptatt av søm og gjenbruk, ogoppmerksomheten rundt henne tok av når hun sydde en ballkjole av IKEA-poser tiljuleballet i 9.klasse. Siden den gang har hun blant annet deltatt i Det store Symesterskapetpå TV i 2019. Amalie er aktiv i UngHusflid på Lunner, og vi er så heldige somhar fått henne som mentor og hjelper under Symesterskapet Hadeland 2021.  

Mesterskapet arrangeres i 2.etg. på Smietorget lørdag12.juni fra kl. 10 til kl. 14. 

Det er 2 inndelinger i alder; gruppen 10 - 14 år skal sy et penalog 15 - 30 år skal sy et handlenett. Sy-tiden er 1,5 timer, og deltagerne fåren tid de skal møte opp for å delta. 

Amalie vil lage mønster som skal benyttes og har medmateriale som kan benyttes. Det er også tilgjengelig symaskiner for de som ikkehar egen. Ønsker du å benytte egen maskin eller har noe eget materiale som duvil benytte er dette helt greit.  

Inger Mette Lillestøl Nymoen fra Hadeland Husflidslag og JimGrimnes fra Lunner Husflidslag vil være dommere. Begge er til vanlig bunadstilvirkerepå Hadeland.  

Påmelding skje via facebookarrangementet «Symesterskapet2021 Hadeland» 

Premiene til de 2 beste er flotte utstyrspakker, verdi kr.1000,-. Og kåringen av årets vinnere av Symesterskapet 2021 på Hadeland skjerlørdag kl. 14:30 på Gran torg! 

Foto: NRK- Skjalg Bøhmer Vold 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK