Return to site

VESTLANDSHUS HAR TRAVLE TIDER

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Vestlandshus/Ny Bolig Hadeland

Hans Morten Sørlie i Vestlandshus avd. Hadeland forteller om mange byggeprosjekter nå om dagen. Populære steder for å realisere husdrømmer er for tida Tingelstadområdet og Lauvlia på Jaren. – Det er viktig at folk får den rette «godfølelsen» når de står på ei ubebygd tomt, mener Sørlie.

broken image

-Folk er villige til å betale det det koster for ei tomt med flott beliggenhet og god utsikt, så de beste tomtene går først, sier Sørlie, som fokuserer på lokal arbeidskraft til riktig pris.

 

-Mange byggeoppdrag har gjort at vi har ansatt flere folk, og vi er nå 10 ansatte i avdelingen på Hadeland, forteller Hans Morten, som i tillegg til visjonen om kortreist arbeidskraft også vektlegger at firmaet skal være gode på kostnadseffektive løsninger. Det må til når konkurransen om kunden er stor!

 

- Vår oppgave er å oppfylle folks boligdrømmer, og vi tilpasser hvert enkelt prosjekt til hver enkelt tomt, helt etter kundens ønsker og behov. Det er også stort fokus på energibesparende tiltak. En fornøyd husbygger er jo vår beste markedsføring! avslutter Hans Morten Sørlie i Vestlandshus på Hadeland.