Gå tilbake til nettstedet

-VI HOLDER HJEMMET DITT SVALT I SOMMERVARMEN!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det sier Szymon Golos, daglig leder og en av eierne i Hadeland Varmepumpeservice. Han tror på spådommene om en varm sommer, siden vinteren har vært lang og svært snørik.

Og når sommervarmen slår til, er det komfortabelt å ha installert ei varmepumpe som også kan brukes til kjøling når det trengs.

broken image

 Szymon Golos er mye på farten for å hjelpe folk med installasjon av varmepumper!

 

- Pumpene vi leverer, de fleste fra Mitsubishi og Panasonic, er kvalitetsvarer som en kan ha i mange år, og siden de har både varme- og kjøleegenskaper, kan de brukes hele året. Men vi har også mindre pumper som er egnet til kjøling av enkeltrom, forteller Golos, som har hatt det travelt med levering og installasjon av pumper helt siden han startet Hadeland Varmepumpeservice i 2018 sammen med Trond Gravermoen.

Det siste årets strømpriser har selvsagt påvirket salget i stor grad, noe som merkes i ordrebøkene på Brandbu- og Hønefossavdelingen. For selv om det koster mellom 22.000 og 30.000 kr å få installert ei driftssikker varmepumpe, tar det ikke lang tid å nedbetale den med dagens strømpriser.

- Det er iskrivende stund to ukers ventetid for å få en varmepumpe i hus. Når sommervarmen setter inn, blir det straks lengre leveringstid. Derfor er det lurt å være ute i god tid, sier Szymon Golos og ønsker alle velkommen til firmaets
stand i Storgata under Gladagene!