Gå tilbake til nettstedet

Vigga bygg AS og Varig Hadeland Forsikring fortsetter samarbeidet

Tekst: GHH Foto Varig Hadeland Forsikring

Vigga Bygg AS og Varig Hadeland forsikring, to lokale aktører med lange tradisjoner har inngått avtale om toveis kundeforhold. Forsikringene er i Varig Hadeland Forsikring og Vigga Bygg vil gjenoppføre og reparere bygninger etter skader.

broken image

Jacob Ruud, Ingvald Løvbrøtte og Rønnoug Tvindsæter Øverli

«Vigga Bygg er en lokal og veldig solid aktør som vi er stolte av å fortelle at vi viderefører samarbeidet med. Her blir man møtt av en veldig dyktig og trivelig gjeng, og de innehar de samme verdiene som vi har. For oss er det helt avgjørende å ha samarbeidspartnere som vi vet at leverer kvalitet. Vi lever av fornøyde kunder og her er vi trygge på at våre kunder er i veldig gode hender ved en eventuell skade.» sier Jakob Ruud

broken image

De to selskapene har mange likheter til tross for ulike bransjer. Begge selskapene jobber for å ha langvarige relasjoner til kundene sine, og for å ha en arbeidsplass som de ansatte er stolte av.

-Det er de ansatte som skaper relasjonene til kundene, og derfor er det viktig med en stabil arbeidskraft med ansatte som trives i jobben sin. Fornøyde kunder er vår markedsføring, og våre kunder skal ha tillit til oss og vite at vi holder det vi lover, sier daglig leder i Vigga Bygg AS, Ingvald Løvbrøtte

På spørsmål om hvorfor Vigga Bygg har valgt Varig Hadeland Forsikring som forsikringsleverandør sier Ingvald at valget var enkelt. -Når vi velger forsikringsselskap er det viktigste for oss å føle oss trygge. Vi har hatt mange års samarbeid til nå og vi har vært veldig fornøyde. Hos Varig Hadeland Forsikring vet vi hva vi får: trygghet i både betingelser og vilkår. Vår kunderådgiver, Martine Sønsteby stiller oss de riktige spørsmålene og sørger for at vi hverken er over- eller underforsikret. Det er også viktig å ha et forsikringsselskap som er tilgjengelig, i Varig Hadeland Forsikring kan vi reise innom og snakke med noen om det er behov for det.

Begge selskaper er opptatt av å handle lokalt og skape arbeidsplasser på bygda.

Fakta Vigga Bygg

  • 30 ansatte
  • Lokalt entreprenørfirma på Hadeland i 25 år
  • Kontorer på Jaren
  • Tar på seg de fleste typer byggeprosjekter

Fakta Varig Hadeland Forsikring

  • Tidligere Hadeland Brannkasse
  • Lokalt forsikringsselskap gjennom 165 år
  • 14 ansatte
  • Kontor i Gran
  • Tilbyr privat, landbruk og bedriftsforsikringer
broken image