Return to site

Viggaløpet – folkefesten i april

Tekst og foto: Anita Skogheim

Viggaløpet går vanligvis langs elva Vigga mellom Gran og Brandbu. Det 9 km lange løpet er et samarbeid mellom Gran IL, Brandbu IF, Gran Handelssenter og Brandbu Handelssenter. Viggaløpet arrangeres hvert år den siste lørdagen i april og innleder løpssesongen for mange.

Viggaløpet Viruell

​Årets Viggaløp, som vi tradisjonelt kjenner det, er dessverre avlyst. Årsaken er selvfølgelig den krevende smittesituasjonen vi står i nå. Viggaløpskomiteen har derfor valgt å arrangere årets Viggaløp virtuelt ved hjelp av appen «JustMove» som du laster ned på din smarttelefon.

Det geniale med appen, er at den sekunderer deg opp mot alle som har løpt løpet før deg (ev. samtidig med deg), slik at du får beskjed på øret om hvordan du ligger an. Og om hvor langt det er igjen til mål. Vi oppfordrer derfor alle til å finne fram løpeskoa og bli med!

En folkefest for alle – et løp hvor alle kan delta

Med Viggaløpet Virtuell kan du løpe eller gå 9 km hvor som helst i Norge/Verden i perioden frem til 23. mai. Familier kan ta med minstemann i vogn og seksåringen på sykkel. Du kan løpe mot en bestemt tid, eller målet kan være å vinne eller slå kollegaene dine. Mulighetene er mange – det er opp til deg å finne den motivasjonsfaktoren som er best for deg - som kan inspirere deg til å komme i litt bedre form, ut fra dine forutsetninger. Målet vårt er at alle skal ha en positiv opplevelse sammen med venner, familie og kollegaer på trygg avstad!

Handelsstanden i Gran og Brandbu har gitt gavekort og vi trekker en vinner hver uke som annonseres på sosiale medier. Det er gratis å delta, men vi håper du ønsker å støtte oss og bli med i trekningen av ukentlige gavekort ved å vippse 50 kroner. Se mer info på vår nettside viggaløpet.no

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK