Return to site

ViTA AVSLUTTER 11.JUNI

Tekst og foto: Smietorget

Etter at Vitakjeden gikk konkurs i 2019 og butikken fikk ny eier har vi ikke vært del av en kjede, men har fått bruke Vita navnet og deres systemer til vi fant en annen løsning for parfymeriet. Dessverre har vi ikke klart å finne en god nok løsning som har fungert for å kunne opprettholde et godt selektivt vareutvalg og sikre en god varelevering.  

broken image

Hanne Schjerverud (til venstre) og Ragnhild Aasheim.

Flere av leverandørene krever kjede­tilhørighet, størrelse på butikk og lokasjon, og dette har vi ikke klart å få til. Vi synes det er veldig trist at det er dette som gjør at vi må stenge selv om butikken går
veldig bra. 

Siden Smietorget åpnet i 1988 har det vært et parfymeri på senteret, så det er med veldig tungt hjerte vi stenger. Vi er veldig stolte av den fine butikken vår, og er takknemlige for mange fine år på en hyggelig arbeidsplass. Vi sitter igjen med mange gode minner fra kurs, kunder og gode kollegaer. 

Vi ønsker takke alle våre fantastiske kunder for mange hyggelige handler. Vi kommer til å savne dere og det å være en del av det inkluderende felleskapet på Smietorget.

Avslutningssalget har 50-70 % på alle varer.