Gå tilbake til nettstedet

NORMAL-KJEDEN INN PÅ SMIETORGET TIL GLA’DAGENE 

 

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Smietorget 

Ifølge uttalelser fra kunder i Gran, har en Normal-butikk vært først på ønskelista en god stund. Nå går ønsket i oppfyllelse, og 10. juni åpner en Minimal-butikk sine dører på Smietorget. 

broken image

 

- Dette er stas; vi er kjempeglade for at kjeden har bestemt seg for å komme til oss, sier senterleder Kari Morka på Smietorget. 

Den nye tilveksten flytter inn der Apotek 1 var og blir en såkalt Minimal-variant av Normal. Kjeden prøvde dette i hjemlandet Danmark i 2021, og nå står Norge for tur. Sju sommer-butikker rundt i hele landet blir åpnet i juni. På Smietorget dras gitteret opp den 10. juni, siden Gladagene starter da.

For de som ikke kjenner til kjedens sortiment, kan vi kort si at det er en dansk detaljhandelskjede, der du kan finne kjente merkevarer til fast, unormal pris i butikkene. Vi kan nevne hår- og hudpleie, makeup, tannpleie, rengjøringsartikler, kort sagt det meste av det du trenger i hverdagen. Kjeden har som mål å gi kundene en ny og unik opplevelse hver gang de er innom, så det er ofte utskifting i hyllene. Og prisene i de mer enn 300 butikkene som er etablert, er som nevnt meget gunstige, selv om det er kjente merkevarer vi snakker om. 

-Vi er glade for å kunne ønske Normal velkommen til Smietorget, og vi har stor tro på
konseptet, avslutter senterleder Kari Morka.