Gå tilbake til nettstedet

VITA ØNSKER Å TAKKE

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Parfymeriet på Smietorget har vært her i mange år. Det skal de også fortsette med.

broken image

Firkløveret hos Vita består av fra venstre, Dea Zhuri, Tiril Løken Holmen, Hanne Schjerverud og Marthe Haagensen.Foto H. Schjerverud

Cosmetic Group som Vitakjeden var en del av, gikk høsten 2019 konkurs, og dette skapte mye trøbbel for parfymeriet. Tore Solberg som også eier Smietorget kjøpte opp parfymeriet og gav dem dermed mulighet til å drive videre. Dette er de ansatte selvsagt veldig glade og takknemlige for. Butikksjef Hanne Schjerverud forteller også om tålmodige og trofaste kunder som har ventet på og holdt ut i tiden det har tatt å få på plass skikkelige avtaler om drift og varelevering fra de ulike merkene. Hun ønsker å rette en stor takk til alle som har handlet hos dem i denne tiden, og kan nå med glede i stemmen fortelle at alt er på plass med leverandøravtaler og at de fortsatt samarbeider med Vitakjeden som ble hardt rammet av konkursen i moderselskapet. De er svært glade for å kunne fortsette dette samarbeidet.

broken image

Dior har vært en fantastisk leverandør i en vanskelig tid.

Profesjonelle og hyggelige ansatte

De ansatte har også stått på og tatt imot kundene på en enestående måte, selv om mye har vært usikkert og Schjerverud sier at de også fortjener en takk. Parfymeriet har vært åpent hele tiden og de ansatte har mange ganger måttet beklage at varer har vært utsolgt og at de ikke helt har visst når ting kommer inn igjen. Men nå er denne perioden over og de gleder seg over at hyllene nå fylles opp igjen.

broken image

Dior sine eksklusive dufter finner du også for herre.

Fremtidsrettet  

Nå ser vi framover og gleder oss til å begynne å motta nyheter igjen forteller Schjerverud. Hun trekker fram merkene Dior og Sæter som under hele perioden har levert varer selv om kjedetilknytningen har vært uviss for dem fram til nå. De kan nå begynne å planlegge kundekvelder og deltagelse på ulike arrangementer igjen, selvsagt innenfor smittevernreglene, som de også er underlagt. Schjerverud og de tre andre ansatte, ønsker kundene velkommen til en hyggelig kosmetikk handel.