Revenir au site

“AFTERNOON TEA” PÅ GRANAVOLLEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Dyktige folk unnfanger nye idèer som passer i tiden. Så også på Sanner Hotell, der et nytt konsept, “Afternoon Tea”, har vært et populært tilbud siden april i fjor. Kari Veierød Næss ved hotellet ble inspirert til å starte med dette etter en London-tur.

broken image

Riktig mange hadelendinger var i fjor med på å gi den engelske tradisjonen nytt liv på Granavollen, og Kari og førsteservitør Tina Storløkken forteller at det har vært etterspørsel etter tilbudet på nyåret. Det er enkelte lørdager og søndager det serveres te og sandwich ved hotellet, i tillegg tilbys scones med engelsk tilbehør som “clotted cream” og “lemon curd”, samt hjemmelaget syltetøy. Og ikke å forglemme småkaker!

“Afternoon Tea” blir annonsert på Facebook, så fans av tilbudet gjør lurt i å følge med der!

Kari V. Næss kan også nevne at den populære Klosterkjelleren er åpen helga som kommer, i tillegg til en helg til i februar. I mars er også en helg avsatt til prima matservering og god stemning i de helt spesielle lokalene ved hotellet.

- Velkommen til oss, enten du foretrekker “Afternoon Tea” eller du vil ha en flereretters middag i Klosterkjelleren! ønsker Kari og Tina ved Sanner Hotell.