Gå tilbake til nettstedet

CUBUS-VÅR MED MANGE FARGER!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Butikksjef Jenny Mikkelsen i Cubus på Gran har tenkt vår i lange tider. For nå har vårkolleksjonen så smått begynt å komme, og det er mye fargerikt og flott å hvile øynene på i butikken på Granstunet.

broken image

Jenny kan fortelle at det både er pasteller og knallfarger som rødt og oransje i motebildet for begge kjønn. Vi observerer at det også i mannfolkavdelingen finnes plagg i rosa denne våren!

- Det er mye blomstermotiver på bluser og skjørt, og vi ser også en del utradisjonelle fargekombinasjoner som f.eks. rosa og rødt, sier Jenny. Før jul ble det lansert en undertøyserie som har slått godt an, inspirert av fotball-legenden Zlatan Ibrahimovic.

Navnet på serien er “A - Z by Zlatan” og har noe for begge kjønn, både boxere, hipstere og sports-BHer. Kvaliteten er bomull eller microfiber, altså komfortabelt å ha på seg.

Jenny kan ellers fortelle at Cubus er fornøyd med utviklingen i butikken på Gran, tross tider med stor konkurranse i klesbransjen. Hun sier at de ti hel- og deltidsansatte som er tilknyttet butikken utgjør et godt team som har det fint sammen.

- Selvsagt er vi spesielt opptatt av service og kundebehandling, og vi jobber med å gi det lille ekstra til kundene hver dag! sier blide Jenny Mikkelsen til vår avis.

broken image