Gå tilbake til nettstedet

FOTOGRAF MED MANGE JERN I ILDEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Bjørn Tore Stokke gleder seg over en snørik vinter som gir gode muligheter for utebilder av familier i aktivitet! - Med gamle kjelker og sparker som staffasje og med store og små ullkledte lekende i snøen, blir det mange blinkskudd til pryd på stueveggen! sier den kreative fotografen i Gran.

broken image

Bildetekst: Fotograf Bjørn Tore Stokke har mange blinkskudd på sin CV, og hans atelièr er dekorert med et rikt utvalg av disse.

Bjørn Tore har høstet anerkjennelse i form av en rekke priser for sine fotografier, og han har også nå sendt flere bilder til Landskonkurransen som Norges Fotografforbund står bak. Han deltar dessuten i to kategorier i en konkurranse der Federation of European Photographers har regien.

Han jobber nå med planlegging av en lokal “Wall of Fame”, et portrettprosjekt som er et samarbeid med Hadeland Kultursal, hvor portrettene skal få plass.

- Nå i februar kjører jeg halv pris på fotografering i ukedagene (ikke lørdager), og jeg tar gjerne i mot bestillinger for konfirmasjoner og brylluper. Som alle veit: Det går fort til våren og de store festdagene, og da er det viktig at de gode opplevelsene er udødeliggjort i form av gode fotografier! sier fotograf Bjørn Tore Stokke.