Gå tilbake til nettstedet

POWER MOT NYE HØYDER

Tekst og bilde: Anne Lise Skjaker

Det er i disse dager ett år siden Power, den gang Expert, flyttet fra Wien-bygget på østsiden av Gran til Granstunet. - Omsetningen har vært over alle forventning, forteller sjefen sjøl, Tor Ole Karlsen, i avdelingen på Gran

broken image

Bildetekst: Ragnhild Rustad hos Power Gran selger Norema-kjøkken så det griner om dagen!

- Vi har mer enn doblet omsetningen i forhold til foregående år, så flyttingen til nye lokaler har definitivt vært en suksess, kan Karlsen fortelle. Han vil spesielt trekke fram salget av kjøkken som en suksesshistorie. -

- Vi selger nå i snitt ett kjøkken pr. uke, og stadig flere får øynene opp for at kjøkken er en del av Powers sortiment ved siden av elektronikk og hvitevarer. Det er Norema som er leverandør av kjøkkenet som Power har, og det er et navn som klinger godt i hadelendingenes ører.

Ragnhild Rustad i kjøkkenavdelingen opplyser at når kundene kommer med målene på rommet, tegner Power-ansatte kjøkkenskapene inn med hvitevarer og det hele. Selvsagt er et pristilbud med i “pakka”.

Butikken har et godt utvalg av tilbehør, f.eks. håndtak til de forskjellige kjøkkenfrontene og benkeplater i mange ulike prisklasser.

- I disse dager har vi inngått en avtale med en ny leverandør, så nå kan vi også ta i mot bestillinger på benkeplater i granitt og marmor. Leveringstida er heller ikke lang, sier Rustad, som gleder seg over at konseptet ser ut til å være midt i blinken for kundene.

- Vi kan trygt si at vår kjøkkenavdeling har blitt en suksess, og vi ønsker alle som går med tanker om kjøkkenfornyelse velkommen innom til en uforpliktende prat! sier Ragnhild Rustad og Tor Ole Karlsen i Power Gran.

broken image

Bildetekst 2: En kjøkkenventilator har endret utseende ganske betraktelig på noen få år!