Gå tilbake til nettstedet

TRENING FOR DEN GLADE MOSJONIST!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Anya Kolbjørnsen

 

Det er hva det står på brosjyren som Hadeland Treningssenter distribuerer, og jammen så vi mange blide fjes da vi tok turen innom avdelingen på Gran. For trening gir overskudd og godt humør, - og ikke minst: God samvittighet etterpå!

broken image

Senterleder Gunn Sørli sier at dersom du ikke veit hva du skal gi til mor på morsdagen, er kanskje et gavekort på trening midt i blinken? Gunn kan ellers fortelle at et treningskurs for mor/barn akkurat er avsluttet, mens et neste allerede er på trappene. Tilbudet er nytt av året, og barna kan være opptil 18 måneder.

“Kom i form-kurs” med Anette foregår gjennom hele året. Kursene går over 8 uker, og innebærer både inne- og utetrening.

Gunn nevner også at Rabin er aktuell med nye Yoga-grupper og at Jana er tilbake fra mammapermisjon og kan gi gode råd om ernæring og kosthold i tillegg til at hun er personlig trener.

- Vi gleder oss over å ha fått mange nye medlemmer på nyåret, og nytt er også at vi har fått en avdeling på Harestua, i og med at vi tok over “Hadebra”-studioet der fra 1. januar. Vi jobber hele året med å få hadelendinger til å ta vare på helsen og forebygge livsstilssykdommer ved å leve et aktivt liv! avslutter Gunn Sørli i Hadeland Treningssenter.