Gå tilbake til nettstedet

VITA EXCLUSIVE BLE ÅRETS NYKOMMER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Malin Granås tok over ledelsen av parfymeriet på Smietorget i november. Hun kan fortelle om en fin utvikling i butikken og en god mottakelse fra både ansatte og kunder på Smietorget. Begge deler varmer en ambisiøs butikksjef.

broken image

Bildetekst: Daglig leder i Vita Exclusive på Smietorget, Malin Granås, har masse gode dufter å velge i for den som tenker gaver til morsdag eller Valentines-dagen.

Malin og hennes medarbeidere fikk ved en intern tilstelning i januar, prisen “Årets nykommer”. I begrunnelsen sto god omsetningsøkning først på lista, noe som ble kreditert både sjefen og hennes dyktige medarbeidere i parfymeriet.

Malin har allerede fått inn flere flotte nyheter i butikken, som bl.a. et nytt luksusmerke innen ansiktsmasker, Shumei, som er spesielt utviklet for skandinaviske hudtyper. Vita Exclusive selv har kommet med to flotte produkter laget av 100% Mulberry Silke, putetrekk og øyemasker.

- Silke er “snill” mot huden og forebygger slitasje og aldringstegn, forteller Malin.

- Vi slår til med gode tilbud til morsdagen og Valentines dag, bl.a. vil Marc Jacobs- duftene være på tilbudslista. Ellers vil året 2018 bli et spennende år med masse nytt, spesielt innenfor hudpleie, avslutter daglig leder Malin Granås i Vita Exclusive.