Gå tilbake til nettstedet

TRAKTØREN FØRER DE KJENTE MERKENE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Daglig leder Annie Ko styrer butikken på Smietorget, godt hjulpet av Gry Lønhaug, Kari Pettersen og Hege Fossum. Forretningen fører de anerkjente merkene innenfor husholdnings- og kjøkkenutstyr, og damene har mange forslag til hva mor med stor sannsynlighet kunne tenke seg til morsdagen.

broken image

- Cathrineholm er kjent for sine retro-produkter i stål/emalje, og i år er det kommet en reproduksjon av de små emaljerte kjelene. Kähler Hammershøi-vaser, lysestaker, boller og fat går igjen på mange gavebord og gjør stor lykke, forteller damene.

- Vi går mot lysere tider og vil få se mye farger kombinert med sort, messing og gull og ikke minst tre og skinn. Bordbrikker for glass og tallerkener i resirkulert skinn har slått an. Dessuten vil vi utvide utvalget av krydder, oljer, dufter og bakeutstyr, sier Annie, og nevner at Rosendahl Grand Cru feirer sitt 25-årsjubileum ved å lansere en lekker jubileums-lysestake.

- Det kommer stadig spennende varer inn i butikken, bl.a. Hammershøi-produkter til kakebordet og en ny termokanne i flere farger. Glasurtoppene fra Kähler blir å se overalt, og både Le Creuset og Eva Solo kommer med nyheter i friske farger. Velkommen innom, så viser vi deg nyhetene! sier Annie, Gry, Kari og Hege hos Traktøren på Smietorget.