Gå tilbake til nettstedet

VÅR I PASTELLFARGER HOS NILLE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Ja, du leste riktig. Selvom vi skriver tidlig i februar, er det vårens varer som har gjort sitt inntog hos Nille på Smietorget. Og det er tydelig hvilke fargetrender som gjør seg gjeldende denne våren: Pastellnyanser dominerer hele butikken!

broken image

Bildetekst: Marianne Solheim Hjermstad i Nille kan presentere et varespekter som vil gi kjøpelyst for selv den mest kresne kunde. Puter, pledd og lys, alt i duse, vakre farger, er det som møter deg når du stikker innom butikken!

Det er ikke til å unngå å få kjøpelyst når du ser alt det lyse og lekre i hyllene denne sesongen. Lykter og lys, puter, tepper og kjøkkentekstiler: Alt i behagelige og duse pasteller som matcher hverandre perfekt!

Butikksjef Marianne Solheim Hjermstad merker at varene går unna, selvom det enda går litt tid før primstaven sier vår. Mange av varene vil gjøre minst like god nytte for seg på hytta som i heimen, og hvorfor ikke fornye litt før våren kommer med alle sine gjøremål?

I uke 9 vil Nille få et helt nytt garnsortiment fra en ny garnleverandør, forteller Marianne, og hun gleder seg til å presentere flere spennende garntyper for håndarbeidsglade kunder.

- Alt i alt synes jeg at vi har fylt opp butikken med et variert og lekkert vareutvalg, og jeg håper det er flere enn meg som vil bli inspirert til fornyelse! sier butikksjef Marianne S. Hjermstad til senteravisen.