Gå tilbake til nettstedet

KID INTERIØR FØLGER TRENDENE!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker/Kid Interiør

Vinterens farger når det gjelder interiør domineres av lys beige og grått i kombinasjon med naturfarger som brunt og terracotta. Ved å tilføre farger som aqua, petroleum og nyanser av gult, setter du ditt eget preg på rommet. Stilen er moderne og formene spinkle og enkle, noe som passe perfekt til moderne og minimalistiske hjem.

broken image

Bildetekst: Butikksjef Line Marie Bredgaten i Kid Interiør på Granstunet har nok å velge i når det gjelder pledd og lammeskinn.  Hun har også mange nyheter innen tekstil og interiør for kommende vårsesong.

Men enn så lenge er det vinteren som dominerer, og da er lammeskinn og ullpledd i forskjellige farger gode å ty til.

- Kid Interiør på Granstunet har et godt utvalg og dessuten gode tilbud på slike vintervarer, forteller butikksjef Line Marie Bredgaten, som anbefaler å nyte kvelden i godstolen og pakke seg inn i myke pledd.

Dessuten er nordmenn sporty og bedriver ofte uteaktiviteter i form av turer og grilling i skogen, og da er lammeskinn perfekt som varmende sitteunderlag.

Interiørstilen for kommende vår er preget av to forskjellige trender. En trend er spinkel og enkel i formen og passer perfekt til de som liker det minimalistiske. Den andre har et mer luksuriøst preg, med antikke innslag som både er sofistikert og tidløst.

- Fargene som vil prege interiørbildet når vi nærmer oss våren er fortsatt duse farger, men mørkere kontrastfarger i blått og grått vil også være med å gi stua et røffere preg, forteller Line Marie. - Fortsatt vil det være mange ensfargede tekstiler, men også noe striper og blomsterprint. En kombinasjon, samt bruk av ulike materialer, gir en personlig vri. Krøllete linkvaliteter og vaskede stoffer understreker en antikk effekt som er i dagens interiørbilde, sier hun.

Og for den som føler for å gi interiøriet en ny vår, bokstavelig talt, gjelder det å gjøre plass til det feminine og elegante. Det er runde og feminine former på møbler, treverk som er malt, patinert eller lakket, gjerne i kombinasjon med flotte håndverksdetaljer og pyntegjenstander i porselen og keramikk. Dessuten er gull, farget glass, grønne planter og blomsterbuketter viktige detaljer.

- Kid Interiør følger med i tiden, og vi ønsker deg velkommen innom for å ta en titt på vinterens og vårens interiørtrender, sier Line Marie Bredgaten i butikken på Granstunet.