Gå tilbake til nettstedet

ALFA SKO VOKSER I NYE LOKALER

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er snart ett år siden Alfa flyttet til nye og sentrale lokaler i Gran sentrum. Nytilsatt salgs- og markedssjef Thor Øyvind Hagen i Alfa forteller at de har funnet seg godt til rette i lokalene sammen med Visma. At de nå er nærmere sentrum og offentlig kommunikasjon, gjør Alfa enda mer attraktiv både for ansatte og kunder.

broken image

Alfa Sko er i dag en internasjonal merkevare, og pr. i dag er 13 ansatte i selskapet på Gran. I tillegg er det 2 ansatte i datterselskapet i Sverige.

- Alfa har alltid hatt som mål å utvikle sko som er best i sin klasse. Våre produkter skal bidra til bedre turopplevelser gjenom en unik kombinasjon av kvalitet og komfort. Med vår innovative tilnærming kombinerer vi moderne teknologi og materialer på en måte som utdordrer eksisterende standarder. Alfa sin misjon er: Alfa Sko – "For a better outdoor excperience!».

Alfas omsetning passerte 100 mill. i 2018, og selskapet er nå posisjonert for ytterligere vekst.

De 5 – 6 siste årene har merkevaren vært igjennom en omfattende restrukturering og fornyelsesprosess, forteller Hagen.

-For folk flest tror jeg Alfa framstår som et kjent outdoor- og livsstilsmerkevare med en moderne uttrykksform, og det er akkurat det vi vil være. Alfa leverer i dag kvalitetssko til nasjonale og internasjonale kunder innen sport, outdoor- og proff-markedet. Med en dyktig stab av ansatte er Alfas neste oppgave ISPO, verdens største sportsmesse i Mûnchen, hvor gode avtaler skal gjøres og forhåpentligvis noen gjeve priser innhentes, avslutter Thor Øyvind Hagen (bilde) i Alfa.