Gå tilbake til nettstedet

ANITAS NOA TRIVES PÅ TRÅKKET

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det kan innehaver Anita Johansen i frisørsalongen midt i Storgata bekrefte. Etter å ha utøvd faget i mer enn 18 år, er det fortsatt kontakten med alle kundene som er drivkraften for den energiske dama. Nå er hun blitt husvarm på Meieritråkket og kan slå fast at hun trives godt!

broken image

Innehaver av Anitas Noa, Anita Johansen, har blitt husvarm på Meieritråkket og trives godt!

Siden kundene er mange og man må være effektiv innen sitt fag, foregår intervjuet med en kunde i frisørstolen. Og siden det er en mann som gjøres hårfin, spør vi om det er en trend at mannfolka er blitt mer bevisste på at de skal se bra ut på håret?

-Jeg kan bekrefte at flere menn går til frisøren nå enn før, og mannfolka veit hva de vil ha innenfor motetrendene som stadig dukker opp, sier Anita, mens hun svinger saksa.

Etter at hun flyttet salongen til Tråkket, kan hun glede seg over bedre plass til kundene som heldigvis ble med «på flyttelasset». Anita har også jobbet som frisør i Asker, og hun har fremdeles faste kunder derfra. I tillegg nevner hun at folk fra bl.a. Valdres og Kløfta står på kundelista, og mange passer på å stikke innom når de skal forbi Gran. Men det er selvsagt mye bygdefolk som oppsøker salongen.

For tida er Anita aleine på jobb, men over jul vil hun starte jakten på en ny og dyktig medarbeider, forteller hun. Julerushet i salongen er i gang, og de som ennå ikke har sikret seg time hos frisøren før jul, bør være raske. Anita minner om at et gavekort kan være en lur julegave hvis du er i beit for idéer, så hun har flere grunner til å ønske deg velkommen innom!