Gå tilbake til nettstedet

AZETS ER NORDENS LEDENDE INNEN SITT FAG

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Overskrifta lyver ikke, og det sier noe om at Azets Insights Gransavdeling er en del av et større felleskap i innlandet, som teller i alt ca. 120 ansatte. – Dette gjør oss mindre sårbare i ressurskrevende perioder, og selvsagt er det mye kompetanse blant disse som kommer kundene til gode. For oss er det imidlertid viktig å være en god lokal aktør, sier avdelingsleder Arne Espen og fagrådgiver Kari Mette Raknerud Erstad i avdelingen i Lidskjalvgutua.

broken image

Det er regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning som fyller hverdagen til de 12 konsulentene på Gran, og deres faglige og tekniske tyngde løser til enhver tid kundenes behov. Firmaet etterstreber hele tiden effektive, brukervennlige og sikre kundeløsninger, forteller Espen og Erstad.

 

Digitale løsninger har for lengst tatt over for de manuelle innen regnskapssektoren, og de enkleste prosessene er automatisert for at de ansatte skal få mer tid til rådgivning og rapportering overfor kundene. For å ivareta den nye EU-loven, som krever sikker håndtering av personopplysninger, foregår kommunikasjonen nå for en stor del via en brukervennlig nettportal.

 

-Azets tilbyr også tyngre rådgivning og advokattjenester og kan levere mer utradisjonelle tjenester som innkjøpsavtaler for å redusere driftskostnader, innfordring, samt ulike tjenester innenfor finansiering og likviditet. Som regnskapskonsulenter har vi god innsikt i våre kunders virksomhet og behov, og vi vil gjerne tilby et bredt spekter av tjenester som kommer våre kunder til gode, sier Arne Espen og Kari Mette Raknerud Erstad (bildet) i Azets Insight AS.