Return to site

LITT UVANT, MEN MEST MORSOMT!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Slik oppsummerer Maria Bech i Granstunet Kaffebar og Thea Højfeldt i Kaffehjørnet (tidligere Sportskaféen) de siste månedene etter at de tok over som ledere på sine respektive arbeidsplasser. Overgangen fra å være vanlig ansatt til å være sjef, har vært spennende, og det er jo en sjanse som ingen av dem ville la gå fra seg!

broken image

Thea Høijfeldt (til venstre) i Kaffehjørnet og Marina Bech i Granstunet Kaffebar

Maria Bech forteller at det mest merkbare er papirarbeidet, og at det er mye å sette seg inn i, men alt dette var hun forberedt på. I staben på til sammen seks personer har hun også tidligere innehaver, Royan Myhre, og det er godt å kunne spørre henne når det er spørsmål ang. driften.

Alt er nå klart for en fornyelse av serveringsstedet, forteller Maria. Nye stoler og bord skal skiftes ut i nærmeste framtid, og tanken er å gjøre det enda koseligere og mer intimt for de besøkende. En ny ovn til å holde bagettene varme, er også innkjøpt.

-Julehandelen står for døra, og jeg håper mange tar seg en pause i julestria og kommer innom for en kaffekopp og gjerne litt «biteti», sier Maria Bech og ønsker velkommen.

Navneendring til Kaffehjørnet

Thea Højfeldt sier også at det er uvant å ha ansvar for både innkjøp, HMS-regler og ansatte, men at hun trives veldig godt i rollen som leder. Det ble tidlig bestemt at navnet Sportskafeen skulle endres til Kaffehjørnet, og de åtte ansatte ser ut til å ha nok å gjøre med å betjene gjestene.

-Det er mye trivelige folk innom oss, og vi satser på at det blir enda flere nå framover mot jul. I desember begynner vi med juletallerken på menyen, og som før vil det bli anledning til å få kjøpt den gode ribbesausen som gjennom flere år har vært et populært varemerke her, sier Thea, mens hun svinger opp med en velsmakende omelett under intervjuet!