Gå tilbake til nettstedet

Årets konsert for deg under 18!

Tekst: Torstein Nybø

De har tatt Norge med storm, og 10. juni kommer Ballinciaga og Heux til Hadeland kultursal!

broken image

I skrivende stund er Ballinciaga de heteste på hitlistene! "Dans På bordet, Beklager, Tante og Loud Luxury 2022" er alle inne på Topp 10 listen og har tilsammen flere titalls millioner avspillinger. 

broken image

HEUX har markert seg som en av de ledendeinnenfor russebransjen i Norge. Sett bort ifra å være lillebroren til TIX, har han selv delt scene med flere store artister som Justin Bieber, Martin Garrix,
The Chainsmokers, Alan Walker, og Broiler for å nevne noen. Med million-streamere som Shock, Watchmen, Ted, Hakkebakkeskogen og Tronen, kan HEUX garantere et forrykende liveshow! 

broken image

Arrangementet er strengt rusfritt og i regi av UngHadeland. Det er mest ståplasser foran scena. Sitteplasser på galleriet fordeles etter først-til-mølla-prinsippet ved oppmøte. Kiosken i foajeen åpner kl. 19. Dørene til salen åpner kl. 20 - konserten starter kort tid etterpå. Nedre aldersgrense er 13 år, men om du begynner i 8. klasse til høsten og har bursdag sent på året så går det også bra.  

Husk å bestille UngInn-kortet for billige billetter hvis du bor i Gran, Lunner eller Jevnaker! Kortet må fremvises ved billettkontroll. 

broken image

UngINN-kort gir billige kulturopplevelser

Gratis rabattkort gir konserter i Hadeland kultursal til en hundrings og filmopplevelser for kun kr. 90,- på Brandbu kino! 

Ung INN-kortet er gratis for alle ungdommer mellom 13 og 21 år, som bor i Gran, Lunner og Jevnaker kommuner, takket være et samarbeid mellom Innlandet fylkeskommune, UngHadeland og Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal. 

 

broken image