Gå tilbake til nettstedet

Viggaløpet – klart for folkefest 30.april

Tekst og foto: Anita Skogheim / Gran IL

Arrangementskomiteen jobber nå for fullt for å skape vårens store folkefest siste lørdag i april. Viggaløpet gjennomføres da for 30 gang og det må vi markere. Det blir nyheter og overraskelser som dere kan glede dere til, samtidig som vi holder i hevd gode gamle tradisjoner. Påmeldingen er åpnet – så nå er det er opp til deg å ta utfordringen, bli med på festen og melde deg på! 

broken image

 

Jubileumsløpet starter i Gran sentrum med målgang i Brandbu sentrum. Det 9 km lange løpet er et samarbeid mellom Gran IL, Brandbu IF, Gran Handelssenter, Brandbu og Jaren Næringsliv.   

 

En folkefest for alle– et løp hvor alle kan delta 

Viggaløpet er et samlende og inkluderende arrangement. Her kan alle delta enten en vil gå, jogge eller løpe. Familier kan ta med minstemann i vogn og seksåringen på sykkel. Du kan løpe i aktivklassen med målsetting om en bestemt tid, eller målet kan være å vinne eller slå kollegaenedine. Mulighetene er mange – det er opp til deg å finne den motivasjonsfaktoren som er best for deg - som kan inspirere deg til å komme i litt bedre form, ut fra dine forutsetninger. Målet vårt er at alle skal ha en positiv opplevelse sammen med venner, familie og kollegaer. 

broken image

Viggaløpet har alltid vært et løp for både liten og stor

 

Kommunekampen fortsetter 

Gran og Lunner kommune fortsetter den skarpe deltagerkonkurransen, etter Lunners seier i 2019. I år blir det på en måte også fylkeskamp; Viken – Innlandet! Klarer Grans ordfører Randi og få med seg Torbjørn for å mobilisere folkevalgte og ansatte slik at Gran kommune kan komme sterkeretilbake og vinne i år? Vi regner med at Harald og Dag i Lunner kommune fortsatt gjør hva de kan for å vinne kommunekampen, så dette blir spennende. Kommuneskjoldet er premien – i tillegg til heder og ære. Her gjelder det å kjempe for kommunen sin.  

 

Bedriftene er med på festen 

Viggaløpet er også en unik mulighet for bedriftene til å motivere ansatte til å være aktive og lea seg. Samtidig gir det muligheter foren sosial happening etter en høyst overkommelig trimtur. Bedriftene har tradisjonelt hatt en viktig rolle for at Viggaløpet har blitt en massemønstring. Hvert år dukker det opp nye bedrifter, og vi ønsker alle velkommen. 

 

Flotte premier – stilig jubileumsmedalje 

I år blir det 30-års jubileumsmedalje til alle som deltar på Viggaløpet. Handelsstanden i Gran og Brandbu har gitt premier og gavekort for vel 30 000 kroner, som trekkes på startnr. for alle som er forhåndpåmeldt innen 27.04.202 2.  

For aktive løpere er det 1/3 premiering i hver klasse, med kortreiste premier fra lokalt næringsliv. Det er også flotte vandrepokaler i både dame- og herreklassen, som bør inspirere.  Meld deg på via www.viggaløpet.no der ligger det link tilpåmelding for både aktiv og trim klassen.  

 

Lykke til!     

broken image