Gå tilbake til nettstedet

NAF AVD. HADELAND RUNDER 90 ÅR 

 

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: NAF avd. Hadeland 

NAF avd. Hadeland er en av rundt 70 avdelinger i Norge. Antall medlemmer har ligget stabilt på ca. 3080 over flere år. Medlemmene kommer fra de tre kommunene Jevnaker, Lunner og Gran. Selv om avdelingen ikke er stor i landsmålestokk, var den arrangør for landsmøtet 2020 på Sundvollen Hotell i 2020. 

broken image

 

Som en avdeling innenfor den største interesseorganisasjonen for trafikanter, driver NAF avd. Hadeland utadrettet aktivitet i alle de tre hadelandskommunene. NAF ønsker å være en tydelig samfunnsaktør innenfor trafikksikkerhet, god trafikkultur og temaet barn i trafikken. Derfor har de i alle år arrangert diverse kurs, demonstrasjoner og aksjoner, og de ønsker at medlemmene skal få mest mulig igjen for medlemskapet sitt.

En av aktivitetene som har pågått i flere år er seniorkurs i glattkjøring på Eggemoen. NAF har også arrangert refleksaksjoner og delt ut reflekser til barn og unge på Hadeland, samt refleksvester til barnehager. 

I år fyller NAF avd. Hadeland 90 år. Styreleder i jubileumsåret, Halvard Olimb, forteller at det skal markeres på flere måter. Lørdag under Gladagene i Gran vil NAF bli å finne på torget i Gran, og her blir det mange aktiviteter for barn og voksne, se annonse. 

broken image

Halvard Olimb ønsker alle velkommen innom NAFs stand på torget denne lørdagen og håper
på bra deltagelse innenfor alle aktivitetene de kan tilby! 

Vi gratulerer NAF avd. Hadeland med 90-årsjubileet og ønsker lykke til videre mot 100-års-markeringa!